After Life sesong 2: Utgivelsesdato, rollebesetning, plott og alt vi vet

After Life sesong 2
After Life sesong 2

En mørk, brutal, men ærlig komedieserie, After Life, er det mest ærverdige verket til Ricky Gervais. Showet inneholder vokseninnhold og passer for seere over 18 år. Den streames på en nettstrømningsgigant, Netflix, som kunngjorde at det er en fornyelse for sesong to med et Twitter-innlegg.


Serien har blitt hyllet av både seere og kritikere. Selv om emnet for showet er tungt og seriøst, har sitcom blitt hyllet for sine gripende og morsomme trekk i serien. Serien har fått utrolige 71% rating på Rotten Tomatoes og 8,4 / 10 ratings på IMDb.

After Life sesong 2
After Life-plakat (Netflix)

After Life sesong 2 plot

Serien følger den misantropiske avisjournalisten Tony. Han hadde et perfekt liv og god oppførsel til kona, Lisa, døde av brystkreft. Han klarte ikke å takle den tragiske hendelsen og prøvde å omfavne en frekk og destruktiv personlighet. Han ble på en eller annen måte fast bestemt på å straffe verden ved å si og gjøre hva han vil eller om ting er riktig. Han antar at slike handlinger er en slags supermakt. Historien ender imidlertid med å bli vanskeligere enn han så for seg når hans venner og familie prøver å redde den hyggelige fyren i Tony, som han pleide å være.



After Life sesong 2 Cast

Ricky Gervais kommer sikkert tilbake i sesong 2 som skaper og stjerne av showet, og spiller rollen som Tony. I tillegg til ham, kan hovedrollen i showet omfatte Kerry Godliman som rollen som Tonys avdøde kone, Lisa. Ashley Jensen skal spille rollen som sykepleier til Tonys far. Det antas at Roisin Conaty spiller rollen som den lokale prostituerte Daphne i sesong 2.


After Life sesong 2
After Life Cast

Diane Morgan skal spille rollen som Tonys kollega. Rollen til Lenny, Tonys andre kollega og venn, skal spilles av Tony Way. Traineejournalisten, Sandy, vil finne stemmen i Mandeep Dhillon.

After Life sesong 2 Utgivelsesdato og tid

After Life sesong 2 er planlagt å ha premiere 24. april 2020, da utgivelsesdatoen nylig ble kunngjort. Den andre sesongens utgivelsestid vil være klokka 12 Midnight Pacific Standard Time som alle de andre showene på Netflix. Den første sesongen hadde seks episoder, men episodetallet for den andre sesongen er foreløpig ikke kjent. Her er utgivelsestiden for store tidssoner over hele verden.

Pacific Standard Time 12.00 (GMT-8)
Mountain Standard Time 01.00 (GMT-7)
Sentral standardtid 02.00 (GMT-6)
Østlig Standard Tid 3 AM (GMT-5)
Britisk sommertid 08.00 (GMT)
Sentral-europeisk tid 09.00 (GMT + 1)
India Standard Time 13.30 (GMT + 17:30)
Japan standard tid 16.00 (GMT + 8)
Australsk østtid 18.00 (GMT + 10)
New Zealand Day Light Time 20.00 (GMT + 12)

After Life sesong 2 Trailer

Traileren til andre sesong er allerede ute, og du kan sjekke den ut nedenfor: