Black Clover Episode 133 Timing - Når slipper den?

Black Clover Episode 133 Utgivelsesdato
Black Clover Episode 133 Utgivelsesdato

Den japanske anime-serien Black Clover vil bryte pause med den kommende 133. episoden, og fans ser frem til å se Asta tilbake i aksjon. I følge de siste oppdateringene vil episode 133 være ganske intens, og fans vil se et ansikt mellom Asta og Leo.


Vi har samlet alle de siste oppdateringene og informasjon om den kommende sesongen, så her er alt du trenger å vite om den kommende Black Clover Episode 133.

Hva er Plot of Black Clover Episode 133? Er det noen trailer for det?

Black Clover Episode 133 Utgivelsesdato
Black Clover Episode 133 Utgivelsesdato

Showet dreier seg primært om en ung foreldreløs kalt Asta, og den følger hans historie om hvordan han får magiske krefter ved å trene ekstremt hardt. Asta og en foreldreløs Yuno ble forlatt og ble oppdratt av en prest som fant dem i en kirke. Historien er satt i en verden der menneskene ble født med evnen til å bruke mana som magiske krefter, men Asta var den eneste som ikke kunne gjøre det, og han måtte gjennom ekstrem fysisk trening for å oppnå det. På den annen side blir Yuno ansett som et vidunderbarn med enormt talent for å utøve magi. Historien følger drømmene deres om å bli den neste trollmannskongen, da de tar et skritt nærmere for å oppnå drømmene sine ved å bli med i en Magic Knight-gruppe etter å ha oppnådd firebladet grimoire (Yuno) og fembladet grimoire (Asta).



Black Clover Episode har tittelen 'The Lion Awaken, Continued', og den vil fortsette historien om den første delen av 'The Lion Awaken' i episode 132. I følge de tidlige spoilerne vil Young Knights gjøre seg klare til å erobre fangehullet. i mellomtiden vil Asta og Leo prøve å toppe en annen ved å erobre den først.


Du kan se den offisielle traileren til den kommende Black Clover Episode 133 for å få en ide om episoden.

Hvem er med i rollen som Black Clover?

Medvirkende fra Black Clover inkluderer:


  • Gakuto Kajiwara som Asta
  • Nobunaga Shimazaki som Yuno
  • Kana Yūki som Noelle Silva
  • Syn Hikari som Lumiere Silvamillion Clover
  • Toshiyuki Morikawa som Julius Novachrono
  • Jun Miyamoto som Augustus Kira Clover XIII
  • Hiroshi Tsuchida som Damnatio Kira
  • Eiichiro Tokumoto som Owen
  • Junichi Suwabe som Yami Sukehiro
  • Jun Fukuyama som Finral Roulacase
  • Genki Muro som Magna Swing
  • Ayumu Murase som Luck Voltia

Når er Black Clover Episode 133 utgivelsesdato? Hva er tidspunktet? Hvor skal du se den?

Black Clover Episode 133 faller 7. juli 2020, og tidene er: 03:25 PDT, 05:25 CDT, 06:25 AM EDT, 11:25 AM BST, 8:25 PM JDT, 8:25 PM KDT,