Deadly Class sesong 1 anmeldelser og episodeguide

Rick Remender og Wes Craigs grafiske roman, dødelig Klasse , har mottatt tilpasningsbehandlingen med tillatelse fra Russo Brothers og sendes nå på Syfy med sitt eget inntrykk av historien.


Dødelig klasse serien er satt i en mørk, forhøyet verden på bakgrunn av motkulturen på slutten av 80-tallet, etter historien om Marcus (Benjamin Wadsworth). Syfys offisielle sammendrag beskriver ham som «en tenåring som bor på gata som blir rekruttert til Kings Dominion, et privat privatakademi der verdens fremste kriminelle familier sender sine neste generasjoner. Å opprettholde sin moralske kode mens han overlever en nådeløs læreplan, onde sosiale klikker og hans egen ungdomsusikkerhet viser seg snart å være viktig. ”

Følg med på våre anmeldelser, inkludert den for finalen , etter hvert som sesongen skrider frem.



Videre lesing: Deadly Class Ending Explained with Benjamin Wadsworth


Deadly Class Reviews og Episode Guide

Vi skal gjennomgå Dødelig klasse mens den sendes på Syfy. Kom tilbake hver uke for beskrivelser av episoder, flydatoer og lenker til anmeldelser mens de er skrevet.

Mer: Deadly Class Review (Spoiler-Free)

Deadly Class Episode 1: “Reagan Youth”

En desillusjonert tenåring finner formål og kjemper for å overleve på et eliteakademi for Deadly Arts. (luftdato: 16. januar 2019)


Les vår anmeldelse av “Reagan Youth” her.

Deadly Class Episode 2: “Noise, Noise, Noise”

Marcus, som har å gjøre med skyld i å ha drept Rory, har en fest på Shabnam’s, og hele skolen er invitert. (lufttid: 23. januar 2019)

Les vår anmeldelse av “Noise, Noise, Noise” her.

Deadly Class Episode 3: “Snake Pit”

Marcus navigerer i en prank-krig mellom rotter og legater, mens alle forbereder seg på den store dansen. (lufttid: 30. januar 2019)

Les vår anmeldelse av “Snake Pit” her.

Deadly Class Episode 4: “Mirror People”

Saya og Marcus må overleve et angrep på skolen når Sayas fortid kommer tilbake for å hjemsøke henne. (lufttid: 6. februar 2019)

Les vår anmeldelse av “Mirror People” her.

Deadly Class Episode 5: “Saudade”

På et oppdrag til Vegas for å drepe Billys far, tar Marcus ved et uhell altfor mye syre. (lufttid: 13. februar 2019)

Les vår anmeldelse av “Saudade” her.

Deadly Class Episode 6: “Stigmata Martyr”

Marcus og Maria, som nå går i hemmelighet, må takle forgreningen av [spoiler] sin død. (lufttid: 20. februar 2019) ’

Les vår anmeldelse av “Stigmata Martyr” her.

Deadly Class Episode 7: “Rise Above”

Marcus bekjenner sannheten om Chester til Saya, som leder dem på en byomfattende jakt. (lufttid: 27. februar 2019)

Les vår anmeldelse av “Rise Above” her.

Deadly Class Episode 8: “The Clampdown”

Etter at [spoiler] og [spoiler] døde, brygger en gjengkrig under en lockdown pålagt av Lin. (lufttid: 6. mars 2019)

Les vår anmeldelse av “The Clampdown” her.

Deadly Class Episode 9: “Kids of the Black Hole”

Etter å ha oppdaget at Chester har overtatt Shabnams hus, legger våre helter planer for å raide det. (lufttid: 13. mars 2019)

Les vår anmeldelse av “Kids of the Black Hole” her.

Deadly Class Episode 10: “Sink with California”

Våre helter raid Chester herregård, mens Lin løper sammen med datteren sin fra El Diablo over hele byen. (lufttid: 20. mars 2019)

Les vår anmeldelse av “Sink with California” her.

Dødelig klasse-rollebesetning

Syfy avslørte det fulle Dødelig klasse castlisten tilbake i september, etter den første bestillingen for piloten. De består av følgende:

Benedict Wong ( Doctor Strange ) er Master Lin, rektor for School for the Deadly Arts. “Dødelig og fryktet. Han er en stadig skiftende kameleon som holder studentene desperate etter godkjenningen. '

Benjamin Wadsworth ( Teen Wolf ) er Marcus. ”På et tidspunkt var vi alle Marcus, en vanskelig utstøtt full av sosial angst som sliter med å finne sin plass i den kalde og brutale verdenen på videregående skole. Marcus er raseri på flaske, hvis livet hans hadde vært normalt, hadde dette barnet kanskje vært en kunstner, til og med en poet. I stedet måtte han overleve livet på gatene i San Francisco. Øynene hans viser det. Han er moralsk sentrert i en uetisk verden. '

Lana Condor ( X-Men: Apocalypse ) er Saya, “mystisk og bevoktet med et dødelig rykte. Saya ble forvist fra en av de beste Yakuza-klanene i Japan, sendt til School for the Deadly Arts for å forløse seg selv. Drevet til å være valedictorian, vil ingenting stå i veien for henne. ”

Maria Gabriela de Faria ( Jeg er ærlig ) er Maria. «Ett minutt er Maria en ekstrovert og en ekshibisjonist, en tornado av stadig skiftende følelser - voldsom, sjarmerende, vakker og oser av femininitet - den neste er hun morderisk, vill og lammet av raseri. På School for the Deadly Arts blir hennes ustabilitet behandlet som en supermakt. ”

Luke Tennie er Willie, “en hardbåret gangster, men under er en ærlig og gjennomtenkt person som helst vil lese tegneserier og lytte til musikk enn å drive med blodarbeid. Tvinget av moren, leder av en LA-gjeng, inn i School for the Deadly Arts, er han under uendelig press for å bli den tingen han hater mest. ”

Liam James ( Familien ) er Billy, “skaterpunk, sønn av en korrupt politimann og nå en dårlig passform på skolen. Han har fri kilter og høy energi. Billy bekjemper enhver situasjon med sarkasme og humor. Alltid et glimt av ondskap i øynene. ”

Michel Duval ( Lady Steel ) er Chico, “skummel, muskuløs, sønn av en narkobarell i kartell. Alle vet ikke å rote med Chico. Den eneste som kan skade ham er kjæresten sin. ”

Gjestestjerner inkluderer Henry Rollins som Jürgen Denke, Taylor Hickson som Petra, Siobhan Williams som Brandy, Sean Depner som Viktor, Jack Gillett som Lex, og Ryan Robbins som Rory.

Pilottilpasningen vil bli skrevet av Remender og Miles Feldstott. Adam Targum, den siste tiden Banshee og Utstøtt fra Cinemax, vil shworun, mens Lee Toland Krieger, som regisserte en rekke episoder av Riverdale , vil lede piloten.

Showet har sterkt kildemateriale å trekke fra, både fortellende og estetisk. Craigs kunst ser ut som et kryss mellom David Mazzuchelli på Batman: Year One og Frank Miller videre Våghals. Colorist Lee Loughridge gir hver scene et særegent utseende og stemning, og Remender er en mester i å kutte sin schmaltz med kynisme og sin kynisme med ekte, inderlig følelse. Hvis piloten er halvparten så god som den første handelen med dødelig Klasse , showet burde være veldig bra.

Mer: Dødelig klasse: Kan Syfy perfeksjonere kunsten til en morderadaptasjon?

Deadly Class Key Art

Syfy har gitt ut følgende nøkkelkunst for Dødelig klasse (se nedenfor). Ganske snazzy ...

Matthew Byrd er en stabskribent for Den of Geek . Han tilbringer mesteparten av dagene sine med å prøve å sette dybdyk analytiske stykker om Killer Klowns From Outer Space til en stadig mer forstyrret serie redaktører. Du kan les mer av hans arbeid her eller finn ham på Twitter på @ SilverTuna014 .

Michael Ahr er en forfatter, anmelder og podcaster her på Den of Geek; du kan sjekk ut arbeidet hans her eller følg ham på Twitter ( @mikescifi ). Han er vert for vår Sci Fi Fidelity podcast og gir uttrykk for mye av videoinnholdet vårt.